plugga och måste åka till stallet..

Måste åka till stallet, dock inte min dag idag men jag måste åka ner för hon har ingen mat tills imorgon eller till ikväll.. suck..
Jag måste verkligen plugga jag har Sam a prov den 16 juli och det är as svårt..
måste verkligen få tid att sätta mig ner och göra det för att jag ska klara det här jävla provet och så måste jag åka ner en av de dagarna jag igentligen inte har henne, dessutom har medryttaren redan varit där och såg inte att det fanns hösilage utomhus man skulle ta av.

Har I N T E tid med detta.. har verkligen inte tid..
Marcus slutar 11 ikväll så han lär väl inte vara här föränns 12-1 tiden..
Jag har fortfarande inte fått något svar ang. matematiken, som jag tycker att jag borde få göra om:S
måste klara matte B:n..

Men nu har jag ju inte tid att sitta här.. måste springa ner till stallet en stund, nu innan kvällsfodringen är ca 20.30, vill inte riskera att  bli sen..

Nu måste jag rusa!
hörs senare!

räkningar

jag hatar räkningar...
jag hatar räkningar..
jag hatar räkningar...
jag hatar räkningar!!

Jag har iaf betalat de flesta nu;)
Skönt!!

5 kuser i höst!

Än så länge har det varit en spännande dag på många olika sätt.
Som jag faxtist inte kommer att dela med mig för igentligen är det inget speciellt.
Min syster yster är sjuk och jag var nere och köpte halstabletter - Blackcurrant till henne.
Min älskling är på jobbet och jag ska sätta igång en tvättmaskin och plugga är det tänkt.
Sen ska jag även klämma in lite spelande också xD *nörd* SKATE

Agge har Harmonie idag och ska ringa när hon ska åka dit om jag inte missminner mig:)
Annars så har jag varit övertydlig ( även om jag inte behöver det) om vad som ska göras och vad man ska tänka på.


bara sånna självklara saker som att se till att när man betar henne att hon står på mjukt underlag
inte på några stenar eller liknande.
Gå en promenad med henne och se att hon går som hon ska.

sen fick jag även brev från VUX utbildningen och till hösten ska jag läsa : Biologi A, Engelska B, Filosofi A, Fysik A och  Kemi A.

Så det känns ju bra iaf:)
wiie! positivt!Midsommar

Ska strax åka till mitt hjärta som jag kallar häst.
Hon ska få gå ute i konvalicenten en stund medans jag mockar och gör allting annat inne i stallet och hon ska få vara ute i friska luften en stund.

Vilket hon behöver efter att stått i stallet hela dagen, eftersom det inte finns någon konvalicent ledig så får hon gå ut 45min-1h nu i början på kvällarna  Nu har hon inte haltat på 2 dar, så jag håller tummarna på att det är bra bra bra snart snart snart!Kanske kan hon tom. åka på sommarbete till helgen? *hållrt tummarna*
Men själv blir jag nog hemma ändå, eftersom Harmonie inte kommer åka innan torsdag ( vad det ser ut som nu) hon går ju fortfarande med bandaget, och vill att hon ska vara symptomfri innan hon släpps iaf 4 dar innan jag åker iväg med henne.

Det lutar fortfarande åt att jag blir kvar över midsommar - hemma,tsm med katten och Harmonie.
Men det lutar inte lika mkt ditåt som det gjorde för två dar sedan.
Allting kan hända - sen ska jag fixa transport till henne också upp dit, förhoppningsvis så kan Tobbelito köra henne upp då behöver jag BARA fixa släp.Hästen min..

.. Var inte halt idag när jag kom till stallet - mellan allt bröllopsfirande här hos min älskade pojkvän<3
firande och firande.. det är BARA jag som sitter i soffan och suckar av lycka, så har det varit i princip hela dagen!
Iallafall skjutsade älskling mig till stallet och jag knipsade upp Harmonies galoppbandage- gjorde rent och fixade och tog sedan ut henne på en liten tur bara längs vägen dock men ingen hälta varken i skritt eller trav!!

Hon var dock fortfarande varm i hoven men inte lika mycket som förr.
Så jag drog på henne, det var ett jobb kan jag lova eftersom hästen inte ville stå still och hjälpa mig särskilt mycket efter att vet var där.

Nu tror hon att så fort jag tar upp benet på henne ska hon få en spruta i den och typ hoppar frammåt på 3 ben medans jag håller tag om ena frambenet hennes.
och försöker lägga ett galoppbandage, vilket inte är det lättaste om hästen inte står stilla.

Jag fick iaf på det och hon fick gå ner till Palette en stund medans jag mockade och gjorde iordning hennes mat, sen tog jag in henne och älsklingen kom och hämtade mig.
Känns iaf skönt att hon inte haltar längre - eller inte idag åtminstånde.

Så det går frammåt! ( än så länge)
Kanske blir det sommarbete till helgen ändå??

Vackert bröllop i KUNGLIG ANDA!

Ni kan kalla mig fånig om ni vill - Men ända sen sändningen började imorse har jag suttit BÄNKAD framför SVT och kollat på allting från innan bröllopet - vigseln,festen...allting!
Victoria - vår vackra kronprinsessa var så underbar i sin vackra, enkla, snygga klänning, kronan som även hennes mamma Drottning Silvia bar när hon gifte sig med vår konung, den vackra spetsslöjan..å det 5 meter långa släpet!


Det var fantastiskt att få se våran vackra prinsessa på hennes stora dag, att få gifta sig gör man inte alla gånger i livet och visst hittade hon och fick sin prins tillslut - Herr Daniel Westling, numera Prins, Hertig av västragötaland och Riddare Daniel.

Man ser verkligen hur de två älskar varandra.. Jag grät när de sa Ja till varandra och hur de uppslukades i varandra för en kort kort stund, å när Björn Skifs och Agnes Carlsson sjöng för dom i kyrkan - When You Tell The World Your Mine.. och Viktora blinkade till sin prins..

Jag må vara blödig men oj..det var så himmelskt vackert.


Och när de nygifta paret klev på den vackra vagnen som drogs utav 4 hästar.. och vilket tåg.. Jag glömde nästan att kolla SÄPO - som fick springa i princip hela vägen från kyrkan till båten dvs ca 4km bland hästar som både hoppade och galopperade. Dock var det väldigt skickligt gjort av ryttarna som satt på dessa hästar. Som ändå fick dom att sköta sig även fast de hade lite krut i rumpan;)Båten..och de vackra blommorna Victoria fick av han i aktern,de var vackra..vädret var underbart och solen kom tom. fram när de åkte den..Ment to be..
Det var rätt i prick och vad jag tror var de också på pricken rätt tidpunkt de kom fram till hamnen med båten..följde den vackra blå mattan upp och när man fick se deras segil som var flätade i varandra..
tårar föll redan här också:oMiddagen - Sjukt vacker..perfekt dukat perfekt för en sån här, speciell tillställning.
Drottning Silvia och Kung Carl XVI Gustaf lika vackra och fina tal( kungen är ju bäst att tala när han talar direkt från hjärtat), Prins Carl Philip och Prinsessan Madelene lika snygga och vackra som alltid.
Vi får ju absolut inte glömma att nämna Daniels föräldrar Eva och Olle Westberg- Olle Westberg som gav en sådant vackert tal på middagen att det nog inte var bara jag som föll flera tårar både under och efter att han avslutat talet till brudparet.


Samt Prins Daniels tal till sin nyblivna hustru.. jag önskar att jag en dag ska få höra sånna vackra ord på mitt bröllop..
Här är HELA Prins Daniels tal till sin hustru:

För nio år sedan hade jag förmånen att lära känna en ung kvinna med en härlig humor, en stark pliktkänsla och dessutom väldigt, väldigt klok.

Vi blev vänner. Ju mer jag lärde känna henne desto mer oemotståndlig blev hon.

De här åren med dig Victoria har flugit förbi, har varit de bästa i mitt liv.

There have been times when Victorias official duties have separated us. Often taken her to faraway countries and continents. I will never forget some years ago when she left for one of her many trips, this time to China.

We were going to be apart for a whole month. The night before she left she got home late after an official engagement, and she had many preparations to make before the long month of duties ahead. Instead of getting some valuable sleep she stayed up the whole night writing.

In the morning after she had gone I found a box. And in that box I found 30 beautiful letters addressed to me. One for every day she would be away.

This romantic gesture is typical of you Victoria. It says everything about the loving person you are.

Once upon a time the young man was... perhaps not a frog, in the beginning of the fairytale...(skratt)...as in the story first told by the Grimm brothers. But he was certainly not a prince.

The first kiss did not change that. His transformation was not possible without the support of the wise king and queen, who had ruled the kingdom for many years, and who were full of wisdom, experience and had good heart.

They knew what was best and guided the couple with a gentle hand, generously sharing all their experience.


Jag känner en stor tacksamhet mot eders majestäter kungen och drottningen, för ert helhjärtade stöd, och för det sätt som ni har välkomnat mig in i er familj. Mina tankar går givetvis också till min egen familj. Till min mor och min far, och min syster och hennes döttrar.

Mor och far, under hela min uppväxt har ni givit mig er villkorslösa kärlek. Ni har hjälpt mig med er klokhet, och ni har hjälpt mig att bygga en stark självkänsla och trygghet genom sunda värderingar som har väglett mig genom livet.


I dag, när vi färdades genom Stockholms gator, då möttes vi av en otrolig glädje och värme. Ett minne vi kommer att bära med oss djupt inne i våra hjärtan, för alltid.

Under de år som Victoria och jag har haft tillsammans har jag känt ett stort stöd från människor som jag har mött. Det har varit väldigt viktigt för mig.

Tack.

Jag känner en djup respekt inför de uppgifter som ligger framför mig. Det kommer utan tvekan att bli en stor utmaning. Jag ska göra mitt yttersta för att leva upp till de förväntningar som kommer att ställas på mig. Jag kommer göra mitt yttersta för att stödja min hustru, Sveriges kronprinsessa, i hennes viktiga gärning.

Älskade Victoria. Jag är så stolt över det vi har tillsammans. Jag är så lyckligt att nu få vara din man. Jag ska göra allt jag någonsin kan för att du ska förbli så lycklig som du är i dag.

Victoria, störst av allt är kärleken. Jag älskar dig så.Man får ju inte glömma bröllopstårtan! 12 våningar högt och vägde mer än 2kg!
Oh my den var vacker!!
Vad jag förstod det som hade de fått denna av "bageriet" eller vad man ska kalla det.
Riktigt fint iallafall..och nu kanske dom fortfarande är kvar på slottet och dansar hela natten lång..
kanske är de just nu påväg hem till Haga Slott..Kanske i en fräsig bil, en vacker elegant bil, vem vet kanske tom av hästar precis som i en askungesaga..

Dom kanske redan är i sitt hem..deras gemensamma hem..kanske har Prins Daniel precis burit sin  kronprinsessa över tröskeln.. Men hur som helst..

Vår vackra kronprinsessa fick sin prins till slut..
Han må vara en man av folket som det sägs..men jag tror han kommer bära denna mantel som ingen annan man kan göra..Han kanske inte blev en prins första gången de två kysstes..men vad spelar det för roll?
Vår nya prins fick sin prinsessa till slut och våran prinsessa fick sin prins.Jag önskar dom all lycka i världen..

Nu ska jag iallafall försöka sova en stund:)


Galoppbandage

Igår drog jag med kameran ut till stallet för att dokumentera mitt första - galoppbandage på Harmonie.
Det gick rätt bra tills hon totalvägrade att ha hoven uppe längre, jag gissar på att det beror på att hon fick det där sticket i benet och då fick hon vänta lääänge på.

Bara att träna om igen:)
Först la jag bomullen i en stark jodopaxlösning och la det runt hoven både i sulan och runt om,
sen drog jag på en gasbinda över hela hoven + över ballarna ( den abr självklart självhäftande) efter det drog jag på en blå flexilinda som också är självhäftande.

Imorgon eller idag måste jag ner och handla mer gasbinda för den tog slut igår.
Harm var duktig och försökte komma loss typ 3 gånger under loppets gång men stod stilla för det mesta.
När jag hade gjort mitt "lilla" galoppbandage så fick hon gå ut i konvalicent 1:an och käka lite och få frisk luft och vara ute själv! Medans jag mockade och gjorde hennes mat och plockade undan allting.

Nu håller jag verkligen tummarna att bölden ska krypa ut av sig själv * hoppas hoppas hoppas*
så vi slipper karva upp hela sulan på henne!<3
Å så kan hon få gå på bete äntligen!!!:D

Men som sagt vi får se - kryper den inte ut av sig själv har vi iaf 1-2månader som hon inte kan ridas eller någonting på. Gå i konvalicent..woho...=/
Gå på smärtstillande..och ha hål in i hoven, ursh hemska tanke.
stackars häst!

Snart ska jag iaf sticka till stallet och pyssla med mitt hjärta!

Världens finaste Harmonie!
gasbinda

Igår sa vet till mig att göra ett galoppbandage på Harmonie idag.
Jag ska ringa honom senare eller nu och säga att hovvårdaren inte kunde komma ut föränns nästa vecka.
Så sak fråga om lite råd!
Ska även ringa den här Maria - hovslagaren som skor Lillebror och Ove och fråga om hon kanske kan komma ut och vad hon tycker jag ska göra. Låta bölden komma av sig själv eller gröpa ur hela hoven.

har precis lagat scramble eggs och bacon till mig och Hanne - GI mat.
myst med katten Fritz hela morgonen och har lovat bror att hjälpa till och städa köket och efter det ska jag till stallet och fixa med mitt hjärta.

Älsklingen min jobbar *duktiga han*
jag söker söker och söker jobb..
Nu när det är så fint väder ska jag även ta med mig kameran till stallet och ta kort när jag har fixat detta galoppbandage på Harmonie.
Måste se om jag har en gasbinda också, jag vet inte om jag har det.
isåfall måst jag ner och köpa en gasbinda så jag kan fixa detta galoppbandage.

Jag har bomull
jodopax
självhäftande flexilinda
och silvertejp
Det kan finnas gasbinda också men jag vet inte och är inte säker
bäst att köpa!


Ingen vaccination - men en hältundersökning

Det blev ingen vaccination av Harmonie idag
utan en hältundersökning istället.. Vet. tror det är en hovböld.
Ska ringa till hovslagaren om det finns en möjlighet till att man kan slippa att karva upp hela hoven för att få bort bölden. *hoppas*

Vill ju helst slippa att behöva karva upp hoven på henne... vet ju inte hur lång tid det läker på?
är det då inte bättre att få ut den utan att karva upp hoven?

Vaccinationstid!

Nu är det snart dax för mig att kila ner till stallet och möta upp veterinären som ska komma och vaccinera Harmonie! men först ska jag dricka min smoothie till frukost, jag orkar inte göra en lätt omelett..
tyvärr...så lat är jag idag, av goda anledningar!

Efter vet tiden ska jag möta upp Kristin och träffa henne en liten stund.
Arbetet i Psykologi B är inlämnat och jag har klarat Svenska C:n, nu väntar jag bara på Matte B:n så jag håller tummarna för mig!

Sen ska jag hem och städa lite och efter det ska jag plugga Samhällskunskap som jag har prov i den 16 Juli!
Måste plugga MaSSor! STORT PROV!!!! Klarar jag det inte klarar jag inte kursen eftersom den är på MiROi och är en distanskurs. Aldrig mer distanskurser säger jag bara!!

Nu: en snabb dusch och sedan SMOOTHIE!
och sen älskade ponny!<3

Tagen 10 Juni 2010

Tidig morgon

var det idag ja, har dock inte sovit så mycket pga. att Harmonie är så dålig.
(Somnade vid halv 2 och upp halv 5..)
eller ja igentligen är hon "inte så dålig" hon är halt o varm i hoven - så jo dålig är hon
men hon står på foten nu, hon är pigg och glad och ingen feber, äter och dricker som hon ska.
Får hon gå ut blir hon galen och vill springa MASSOR även om man bara tänkte stå och beta henne lite.

Pratade även med hovvårdaren igår
hon hade inte hunnit kolla på sitt schema men lovade att ringa mig idag och boka tid med mig.
så jag hoppas verkligen hon gör det.

Nu ska jag skriva ín mitt psykologi arbete i datorn och skicka det till läraren!
Hörs om en stund!


Världens Vackraste...
Världens vackraste Harmonie!


Älskade lilla ponnihäst...

Nu vill jag verkligen göra den tatueringen jag velat göra ett bra tag..
Harmonie har aldrig någonsin gjort mig så orolig som hon har gjort mig nu..
Min stackars häst...och jag vet dessutom inte vad det är för fel än!Vi tror en viss sak..men det finns 1% chans att det är något mycket värre!
Hovböld eller hovbensfraktur..
 

HovböldHovbensfraktur


Dagens klädsel!Skinnjacka
Kiss t-shirt
Jeans från New Yorker


Ibland finns det bra orsaker

Ja ibland finns det orsaker som inte är jag har haft annat för mig så jag har inte kunnat uppdatera bloggen.
Jag har haft en riktigt eller flera riktiga orsaker till att inte vara inne och skriva någonting alls, inte ens sitta vid datorn what so ever nästan.

Harmonie är ju dålig, det började ju med att hon fick en spark i hagen - blev halt efter.
Hon kunde knappt gå utan snubblade och hade sig, var fin i benen,i hovarna, ingen feber osv.
Hon fick stå i konvalicenten, o vi bestämmde att blev hon inte bättre så skulle vi åka in till kliniken. Men hon blev bättre och gick helt bra i skritt och var ytterst lite halt i traven.

Jag blev tipsad om en hovslagare och han skulle komma nåra dar efter helgen.
Harmonie var jätte fin och gick riktigt bra, tobbe följde även med och filmade henne åt mig för att jag skulle kunna se hur hon rörde sig.

Hovslagaren var där och verkade henne, verkade as konstigt!
det var som att han glömde den ena framhoven och bara tog tån på den.

Ser ni hur de skiljer sig??!!

iallafall så släpptes hon sedan ut i en större konvalicent, vilket hon tydligen inte ville.
Hon stod vid grinden - där det endast fanns grus. Om hon skulle gått in i hagen och inte hängt vid grinden hela tiden så skulle hon kunna slippa stå på gruset. I den hagen gick hon i 3 dar, sen sprängde hon i princip hagen.

Vi gjorde då en annan liten hage till henne nere vid Palette.
Hon blev bättre till och från.
Hon ömmar i den svarta framhoven, idag när jag och Agge var där samtidigt så kännde vi igenom henne igen.
Ingenting i benen men i HOVEN - JÄVLAR VILKEN VÄRME!!

Vi ställde oss och kylde - vilket hon tyckte var jätte skönt, hon fick stå på gräset, hon vara överlycklig att få komma ut. gnäggandes och ville inte alls stå still!
Men hon stödde inte på foten. när hon stödde, stödde hon sig på tån.
Stod och skrapade, hela tiden bokstavligt talat. Spelade ingen roll om hon stod i gräset, i gruset,på gången, i boxen, där vi ändå hade fyllt på med två torvmix balar så hon skulle stå mjukt!


När jag sedan kom tillbaka för att kvällsfodra så var hon inte alls lika varm i hoven som innan, känndes riktigt fin faxtist. Inge varm what so ever??!!:S:S Stod gjorde hon på hoven ibland. Skit konstigt jag vet inte vad jag ska göra.


Imorgon ska en hovslagare komma och kolla på L. o ska se om hon kan kolla på Harmonie också i samma veva.
På Onsdag kommer veterinären för vaccination och checkning av henne. Sen på torsdag/fredag ska en hovvårdare som verkar enl. vildhäst metoden - jätte trevlig tjej:) Så jag hoppas verkligen att hon har rätt när hon sa att hon var 99 % säker på att hon hade en hovböld.

Kollade om det och det kan både få hovbölder av fel verkning och stengallor.Inte heller får jag träffa min M<3 idag..han har jobbat hela dagen och tvättat sin bil..
wie.....Jusste har tagit träckprov på Harmonie idag också, ska skicka in det imorgon.:)

Dagens klädsel

Nu ska jag sticka hemifrån, tog lite längre tid än vad jag räknat med att göra sig iordning.
Jag ska iaf till skolan och sen till stallet.
Ska beta Harmonie lite så hon får käka lite gräs hon också även fast hon är skadad.

Ger er en dagens klädsel bild, dock är den dålig då den dog när jag skulle ladda in de bättre bilderna. De kommer senare isåfall:)


när jag kommer hem ska jag nog göra mig en ansiktsmask:) mys!
Det är så himla skönt att komma hem och göra något sånt.
självklart måste jag städa också men ibland måste väl en hästtjej som inte är rädd att få skit under naglarna bli fin ibland?:)

Ha en bra dag iallafall<3
Hörs sen!


Målade naglar

Målat naglarna har jag gjort nyss, både fingrar och tår i ett snyggt underbart rött nagellack!<3
Håkan Hellström - Precis som Romeo
 skrålar ut genom mina högtalare.
Det är världens vackraste väder och jag är jätte glad!

Älsklingen har tenta idag så jag håller alla tummar och tår på att det går bra för honom och Ludwig:)
jag tror iaf att de ska göra samma tenta, efter det ska han nog hjälpa till med costreporten som ska göras i KTH RACING.

Jag ska ta en dusch,tvätta håret o lite sånt, sminka mig lite och promenera med kameran ner till stallet och ta lite bilder på världens finaste Harmonie. Som är skadad ja..fortfarande, hon har varit det i en vecka nu, men det börjar bli bättre och nästa helg släpps hon på bete om hon är frisk.

Kommer väl ett litet inlägg senare om dagens klädsel innan jag drar mig ner till stallet och skolan!
Hörs snart!

Älsklingen är halt!!:(

Idag när jag kom till stallet, efter att jag följt med Frida till Hööks och Horze där jag köpte en flughuva till Harmonie samt lite rengöring för sadeln samt lite lös hästgodis till Harmie.

När jag då kom till stallet igen, gick jag ner i hagen för att mocka lite, och när jag har mockat nästan hela hagen utan att harmonie har visat någon form av rörelse i princip ropar jag på henne och helt plötsligt så snubblar hon och går jätte konstigt..:(

jag ser hur halt hon är i fram och hon ramlar nästan frammåt när hon går..skruttan min:(
Känner då igenom benen på henne men känner ingenting, kollar efter sår och om hon är öm i fötterna, ingenting!
Hon är liite tjockare i ena fram just vid gaffelbanden ( se bifogad bild)
Samt att hennes vänstra hov flyter ut konstigt mycket:S
wtf är det??? har aldrig varit så förut.

Jag kyler iallafall benen på henne med kallt vatten och spolar båda benen för säkerhetsskull eftersom hon visar hälta på vänster men är halt i höger.
Jag sprang med henne medans Frida kollade på henne när hon sprang och hon var REDIGT HALT - sprang en gång ifrån henne och en gång till henne sen behövdes det inte mer.. ursh det var hemskt och älsklingen sprang och försökte verkligen springa okej:(

Jag kylde benen innan promenaden och promenerade med henne 10min ungefär.
När vi gick förbi bommen ner till skogen så höll hon på att falla ner på knä! *snyft*
Jag saktade farten så hon fick gå försiktigt hemmåt istället. stackrs:(

Kylde benen hennes när vi kom hem igen och tvättade med jodopax! även fast jag inte hittade något sår så gjorde jag så. alltid vara på den säkra sidan, sen sprayade jag henne men flugspray och betade henne rätt länge..
Släppte ut henne i hagen igen.. Ikväll blir det lindor på!


42. Gaffelbandet
43. Gaffelbandets förstärkningssena


kolla bilden. 42 o 43!

Carpenders

Imorgon är det matte prov...åh jag hoppas verkligen att jag klarar det!!!
As nervös..
Så nu måste jag gå ner till skolan imorgon så måste lägga mig nu i princip.
dessutom har jag blivit väldigt brun.. vad fan har hänt??
Imorgon ska jag till stallet också, så jag hoppas att allt går bra där, ska rida e det tänkt såklart:) <3

Mitt underbara hjärta.


vill ni ha lite musik tips :
Carpenders - Love me for what I am

samt

Regina Spektor - The Call

gonatt världen!

Saknar Jälla

Jag saknar min gymnasietid
och festen hos Matte i lördags gjorde det bara ännu klarare för mig.
FaN VAD JAG SAKNAR TIDEN PÅ JÄLLA!<3

När man bodde där tyckte jag det var en pina men samtidigt så var dem de bästa åren i mitt liv. Jag är ung och jag är odödlig; Jag är vacker o jag är unik.

Alla ville ha mig helt enkelt :P ( nä nu försökte jag bara vara rolig.)
Nej men den tiden var galen- helt fucked up!
Men fan vad rolig den var!
Man tog vara på varje tillfälle man hade, man gjorde vad man ville och hur man gjorde det kunde man välja fritt ibland.

Flytta till Uppsala kanske?<3

Underbara Jälla,världens bästa Jälla.
varför uppskattade man det inte mer?
Man var ung och man var dum,
man insåg inte hur bra det igentligen var.

Äventyr i Uppsala

Eller någonstans i närheten eller ca 40min på motorväg mot Tierp;)
Nu tänkte jag faxtist dela med mig av den galna helg jag har haft, det hände grejjer igår..och idag.. oj oj oj..

Jag, Tobbelito,Sandra och Chico tog bilen mot Uppsala stn
där vi skulle träffa upp puddingarna Matte o Fia.<3
Vi var där prick klockan 2 som det sas, vi for till GRÄNBY för att träffa upp Martin och Frida.

Tror ni dessa två var där när vi kom? nej.. de var 4 mil bort.
Så där stod vi på GRÄNBY i ca 1h och efter det skulle Martin tanka.
Vi åkte till macken och Martin tankade, sen for vi upp på motorvägen mot Månkarbo och till Mattes hus.

När vi körde av motorvägen så körde Matte av och parkerade bilen - Han hade knappt någon soppa kvar..och han behövde tanka..
Så Martin och Frida tog med honom för att handla soppa till bilen hans.
"Aldeless runt hörnet" sas det, de visade sig efter ca 1-1½h att de inte alls var runt hörnet utan i Österbybruk? eller något liknande för att fixa soppa, 4 mil bort!
Istället för att åka till Månkarbos mack och ta bensin där ifrån, som är 2 km från där vi var. ?

Vi väntade och äntligen kom dom, sen bar det av RÄTT UT I INGENSTANS, bland träd och åkrar, häst coh kohagar. Det var nästan så man inte fick någon täckning på telefonen när man skulle ringa:P

När vi väl kom fram( läs: kl. 5) tände vi grillen och öppnade bärs och hade det allmänt trevligt!:)
Det grillades, det åts, det dracks sambokas,tequilas,öl,drinkar.. u name it:P allting bara forsade fram.

Det kom även fler puddingar medans vi stod o grillade - Dan och Patrik.

Vid 1 tror jag drog Fia sig ifrån tha party, det var en viktig dag på skolan idag.
En annan snubbe skulle ha följt med - så blev det inte.
Tobbelito somnade i sin bil och ville inte komma in o sova i huset, jag spillde öl och lagade mat.
Jag gav Dan fotmassage,ryggmassage och lite massage i hårbottnen efter honom så masserade jag ryggen på Matte.
Martin hade däckat för länge sen och Patrik och Sandra hade sex i Mattes säng.

Alla gick och la sig utom jag och Matte, vi satt uppe och gjorde allt möjligt:)
Jag ramlade ner från stolen jag satt på, så Matte fick hjälpa mig upp.
Tackar gudarna för att Matte var där!
Jag har ett stort blåmärke på ena armen - jag undrar vad jag har fått det ifrån??
Jag har dessutom ont i min rumpa.

Det var den stördaste,roligaste,underbaraste kvällen/natten på länge.
Ja jusste jag och Matte var ju lite speciella och gick inte och la oss som vanligt folk utan vi var upp till 10 på morron och då somnade först Matte,jag gac honom massage på axlarna och lite i hårbotten - mysigt:)
Jag tänker dessutom understryka att det inte var något sexuellt.
Vi kollade Ice Age och när vi sen slog på Futurama så somnade jag direkt och sov iallafall 1 timme!

alla drog sig hemmåt och tillslut var det bara jag,sandra och tobbe kvar hos matte.
Vid 4 så sov alla som grisar och hade världens baksmälla.
vi åkte därifrån vid 6-halv 7 nu på kvällen.

Jag längtar redan tills nästa gång!<3


Äventyr i Enköping

Jag och Tobbelito tog bilen till Sandra,
vi poppade reagge musik och chillade.
Vi var hos några kompisar till henne och det var riktigt trevligt
kom hem vid 2 snåret med mat från TorgGrillen;)

När vi kommer in har hennes Bullterrier Chico rotat omkring i min väska..
Inser lite senare att han har käkat upp mina trosor som jag hade med mig.
Hade med mig två par + bikiniunderdel.
Bikiniunderdelen lät han vara som tur vad, men käkade upp mina stringtrosor och hipsters! helt nya dessutom:P
Samt att han har tuggat på mina shorts - de där as snygga från New Yorker, så nu fattas det en stor bit av dom..
Det var dom kläderna det!

Allting kan hända i Enköping!

RSS 2.0