Hästliv var det ja;)

Det har hänt mycket sedan jag skrev här senast.
Harmonie har flyttat till sin nya box brevid Palette som jag tror hon älskar!
Det är inte längre några tjurigheter vid matning utan nu står hon snällt och väntar ( även om hon skrapar) så vill hon iaf inte döda hästen brevid;)
 
Hon har oxå blivit förvisad till att stå på framsidan av stallet, senast jag skrev så stod hon ju i gräshage med Palette på baksidan av stallet men då det inte fanns ngn vidare mat kvar där nere utan mest småpill så tyckte hon att det var bättre att hoppa över staketet samt spränga staketet och riva med sig hela tråden och springa hem.
 
Ja springa hem till stallet, sakta av utanför stallet, skritta luuuuungt in i stallgången och sedan stå där och vänta på att någon kommer och hämar henne:)
KnäppHäst!
 
Efter att hon gjort det i 4-5dar i sträck så stod jag inte ut mer!
Att laga hage VARJE DAG och då ta bort chansen att träna och rida istället för att laga hade och innan det gå upp 4 på mornarna och jobba hela dagen, åka en timme för att komma till stallet, stressa där för att inte komma hem as sent eftersom man ska upp kl 4 sen igen...
 
Vi har tränat dressyrprogram och skuttat några enstaka hinder för tränare och så har vi varit och tävlat! förr förra helgen i Strängnäs! Åhå! ÅRETS HÖJDPUNKT!
 
mer om det i ett annat inlägg;)
 
Lägger in en liten bild på min vackra fina häst - första kvällen i nya boxen!:)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0