Tävlingsuppdatering LC:2 SASC

Jag och mamma åkte ner till stallet tiiidiiigt!

Smög in och hämtade Harmonie och satte på henne transportskydd och började lasta! Hon var så himla duktig och gick n i princip direkt!

Sen fick hon stå där inne och äta sin frukost medans jag sprang in i stallet och hämtade det sista vi skulle ha med oss:) Åkte från stallet vid halv 7 tiden, lite senare än vad det var tänkt!:o

Detta var enbast för att jag letade efter hennes vita dressyrschabrak som jag lyckades hitta på det sista stället jag tittade på. självklart;)

Men sen bar det av mot Näsbyholm och Strängnäs! Visade passet och lastade ur henne, på med dressyrsadeln och dressyrtränset och upp o rida fram.

Känndes helt OK på framridningen, när jag ridit igenom henne så gick vi ner till banan som var längre ner på gården brevid ett fält. Var tänkt att jag skulle rida lite på fältet för där var den verkliga "framridningen" Men när jag började trava så exploderade hon.

Saktade av och satte igång, saktade av och satte igång. Det gjorde det inte bättre heller utan jag kännde hur hon spännde sig och var as het även när jag gav henne lite längre tygel.

Kom in på banan och hon var spännd och så sjukt HET, kunde i princip inte  hålla henne:s Red programmet men det gick inget vidare utan när jag skulle göra mellantraven så total exploderade hon i världen satans galopp och fick ärligt talat knappt stopp på henne.¨och när galoppen kom ska vi inte tala om det, det gick inte hon var aldeless för het och jag spännde mig antagligen och hon var nära att hoppa över dressyrstaketet för att jag inte fick stopp på henne.

 

Avslutades på 48%

 

 

Väntar på start


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0